Workshop: Transportuddannelsernes ambassadørlærlinge var på workshop, hvor de skulle stå model til fotos til transportuddannelser.dk. Der kunne også introduceres en ny ambassadør.

Tirsdag den 6. marts mødtes ambassadørerne og TUR igen til workshop i Horsens, hvor en professionel fotograf var hyret ind til at tage fotos af ambassadørerne – både fællesbilleder og individuelle billeder til ambassadørernes profilsider.

Når ambassadørerne ikke havde travlt med fotosessions eller gav interview til tekster på hjemmesiden om hver ambassadør, fortsatte de unge lærlinge med at tage billeder og videoer til deres Instagram-profiler.

Et opslag delt af Lykke (@lykke94_transport) den

Et opslag delt af Jesper (@jesper96_transport) den

Et opslag delt af Rasmus (@rasmus97_transport) den

Et opslag delt af Rasmus (@rasmus93_transport) den

Ny ambassadør
Buschaufførlærlingen Rasmus Meisner Hassing, er ny på ambassadørholdet og han faldt hurtigt ind i gruppen og blev med det samme kastet i ilden med at producere indhold til sin Instagramprofil. Det kan du se i filmen herover (nederst til højre).

Rasmus Meisner Hassing
Buschauffør, UCplus, Arriva
Følg Rasmus M på Instagram: Rasmus93_transport på Instagram

 

 

Fotos en stor del af fortællingen
Ud over det, ambassadørerne lægger på Instagram, er de fotos, der blev taget i løbet af dagen, en del af fortællingen om ambassadørerne på de fælles og deres individuelle sider på transportuddannelser.dk. Hver af ambassadørerne får en side, hvor man kan læse fakta om dem, f.eks. deres vej ind i transportuddannelserne eller det fedeste ved deres uddannelse, og man kan se dem i både arbejdstøj og i civil.

 
Billede 1: Daniel og Rasmus C, billede 2: Jesper