Transportuddannelserne er med, når DM i Skills løber af stablen i Arena Næstved den 4.-6. april 2019. På TURs demonstrationsstand kan de besøgende bl.a. afprøve deres transport-Skills i en lastbilsimulator eller en gaffeltrucksimulator.

Billedet: På TURs stand i Næstved Arena kan du i dagene den 4.-6. april teste dine transport-skills i en de simulatorer, der findes på transportstanden.

Når dørene åbner for DM i Skills i Arena Næstved, er transportuddannelserne klar til at fortælle de unge besøgende om mulighederne for at tage en erhvervsuddannelse inden for transport. Her vil de unge besøgende kunne komme helt tæt på transportfagene og bl.a. prøve kræfter med reddernes udfordringer i en ambulance, eller mærke hvordan det er at tage kontrol over et tog, en gaffeltruck eller en lastbil i en af standens simulatorer. DSB, Tenstar Simulation og TYA leverer simulatorerne, og der står hjælp klar til at betjene maskinerne og guide undervejs.

Læs mere om DM i Skills 2019

Spørg om alt
På standen kan man finde information om transportuddannelsen og få svar på de spørgsmål man måtte have. Hvis man er nysgerrig og vil vide mere om hverdagen i transportbranchen, kan man tage en snak med en af de unge transportlærlinge, som er på standen som er en del af TURs ambassadørhold. Man kan også forhøre sig om mulighederne hos en af vejlederne på standen.

Mød lærlinge fra transportbranchen

Bliv klogere og vind præmier
På TURs stand kan man lære meget mere om, hvad de forskellige transportuddannelser indebærer. Der er også præmier på højkant, hvis du kan svare rigtigt på nogle konkurrencespørgsmål – og hvis de er for svære, er der mulighed for at få hjælp af lærlingene, som kan fortælle meget mere om, hvad man kan med en transportuddannelse og hvilke muligheder, der er i transportbranchen.
TURs stand finder du i hal 3 på stand 50 i Arena Næstved.

Velkommen!

Følg ambassadørerne på ‘Min transportuddannelse’ på Facebook