Danny Hansen

23 år, lager- og transportoperatør, STARK Holstebro

Jeg er blevet god til at overskue meget på en gang – på lageret skal jeg have styr på 200.000 lokationer, så jeg får altså også brugt hovedet i løbet af en arbejdsdag
Udfordringer, kammeratskab og disponentdrømme

Danny Hansen er 23 år og er ved at uddanne sig til lager- og transportoperatør. Han går på skole på UC Holstebro og har læreplads hos Stark i Holstebro.

Danny er ikke et øjeblik i tvivl om, at han er endt på rette hylde. Han elsker det gode kammeratskab, de har på arbejdet, og han trives rigtig godt med at blive udfordret.

Når han er udlært, er der en stor sandsynlighed for, at han vil læse videre til disponent – allerede nu er han i perioder vikar for firmaets kørselsdisponent.

Se Dannys video


Læs mere om Dannys skole UC Holstebro

Læs mere om Dannys uddannelse lager- og transportoperatør

Dannys bedste billeder

Se et udpluk af af Dannys billeder og video.

Dannys nyeste billeder fra Instagram

De 7 transportlærlinge uploader billeder fra deres hverdag på Instagram. Se nyeste billeder fra Danny nedenfor. Husk at du kan følge Danny på Instagram.

Skriv til Danny

Har du spørgsmål til Danny, fx om hans uddannelse, hans hverdag eller noget helt tredje? Så skriv til ham i boksen nedenfor, og han vil skrive et svar tilbage. Både dit spørgsmål og hans svar vil blive vist her på siden, og du vil får en mail så snart han har svaret.