Martin Seidel

26 år, flyttechauffør, Øbro Flytteforretning

Jeg har ikke nogen chef der står og puster mig i nakken, jeg får masser af frisk luft, motion og gode penge for overarbejde. Og så behøver jeg ikke tænke mig selv i stykker
Fysisk krævende job og god kundeservice i centrum

Martin Seidel er 26 år og i lære som flyttechauffør hos Øbro Flytteforretning i Aalborg. Skoleforløbene foregår hos AMU Nordjylland.

Martin har prøvet at begynde på flere forskellige uddannelser, inden han med hjælp fra AMU Nordjylland blev guidet i den rigtige retning.

Som flyttechauffør ligner dagene sjældent hinanden, og Martin er rigtig glad for at kunne kombinere sit arbejde med at få brændt en masse krudt af, da det er et fysisk krævende job. Samtidig elsker han at hjælpe andre, hvilket jo i bund og grund er kernen af en flyttemands arbejde.

Se Martins video

 

Læs mere om Martins skole AMU Nordjylland

Læs mere om Martins uddannelse flyttechauffør

Martins bedste billeder

Se et udpluk af Martins billeder og video.

Martins nyeste billeder fra Instagram

De 7 transportlærlinge uploader billeder fra deres hverdag på Instagram. Se nyeste billeder fra Martin nedenfor. Husk at du kan følge Martin på Instagram.

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: . Message error: . Error type:

Skriv til Martin

Har du spørgsmål til Martin, fx om hans uddannelse, hans hverdag eller noget helt tredje? Så skriv til ham i boksen nedenfor, og han vil skrive et svar tilbage. Både dit spørgsmål og hans svar vil blive vist her på siden, og du vil får en mail så snart han har svaret.