Nicolaj Christiansen

22 år, kranfører, BMS i Hvidovre

Det er en fed fornemmelse at have set store projekter indefra, mens det blev bygget. Og at jeg var med til det – Københavns Metro, Amagerbakke, Amagerværket
Kraner, kollegaer og varierende arbejdsdage

Nicolaj Christiansen er 22 år og i lære som kranfører hos BMS i Hvidovre. Han går på skole hos EUC Sjælland i Næstved.

Nicolaj har en anden uddannelse som industrioperatør bag sig, men da han ikke kan sidde stille særlig længe ad gangen, og har brug for udendørs arbejde, hvor der sker noget, er jobbet som kranfører lige ham.

Hos BMS får han lov til at prøve en masse. Der følger et stort ansvar med, når man er kranfører, og det trives Nicolaj rigtig godt med. Han har nogle gode kollegaer – og så synes han, at det er superfedt at få lov til at kigge indenfor på store byggeprojekter, som f.eks. Metro-udvidelsen i København.

Se Nicolajs video

Læs mere om Nicolajs skole EUC Sjælland
Læs mere om Nicolajs uddannelse kranfører

Nicolajs bedste billeder

Se et udpluk af Nicolajs  billeder og video.

Nicolajs nyeste billeder fra Instagram

De 7 transportlærlinge uploader billeder fra deres hverdag på Instagram. Se nyeste billeder fra Nicolaj nedenfor. Husk at du kan følge Nicolaj på Instagram.

Skriv til Nicolaj

Har du spørgsmål til Nicolaj, fx om hans uddannelse, hans hverdag eller noget helt tredje? Så skriv til ham i boksen nedenfor, og han vil skrive et svar tilbage. Både dit spørgsmål og hans svar vil blive vist her på siden, og du vil får en mail så snart han har svaret.