Thomas Rasmussen

22 år, kranfører, Frank Segall i Esbjerg

Man skal tage det alvorligt. Hvis du viser at du er engageret i skolen, så vil læreren kæmpe for dig, og give dig al den hjælp du har brug for
Kraner, afveksling og udfordrende beregninger

Thomas Rasmussen er 22 år og i lære som kranfører hos Frank Segall i Esbjerg. Skoleforløbene tager han på EUC Lillebælt i Fredericia.

Thomas er rigtig glad for sin uddannelse, og han sætter stor pris på, at dagene sjældent ligner hinanden. Han kan godt lide kombinationen af praktisk arbejde og de svære beregninger, som jobbet som kranfører også kræver.

Når Thomas ikke har travlt med sin uddannelse, redder han sumpskildpadder og har sammen med nogle venner startet Skandinaviens største redningsorganisation for skildpadder.

Se Thomas’ video

 

Læs mere om Thomas’ skole EUC Lillebælt

Læs mere om Thomas’ uddannelse kranfører

Thomas’ bedste billeder

Se et udpluk af alle Thomas´ billeder og video

Thomas’ nyeste billeder fra Instagram

De 7 transportlærlinge uploader billeder fra deres hverdag på Instagram. Se nyeste billeder fra Thomas nedenfor. Husk at du kan følge Thomas på Instagram.

Skriv til Thomas

Har du spørgsmål til Thomas, fx om hans uddannelse, hans hverdag eller noget helt tredje? Så skriv til ham i boksen nedenfor, og han vil skrive et svar tilbage. Både dit spørgsmål og hans svar vil blive vist her på siden, og du vil får en mail så snart han har svaret.