splash_2-6-2

Skoletræt?

En transportuddannelse er en meget praktisk baseret uddannelse. På grundforløbet vil der være mange udendørs øvelser, og du vil også komme i et par ugers praktik i en virksomhed.

Når du kommer til hovedforløbet og har en uddannelsesaftale med en virksomhed, vil en stor del af din uddannelse foregå i virksomheden.

Men en transportuddannelse kræver også, at du består en lang række certifikater og kørekort. Derfor vil der være en del undervisning i klassen, som du kender det fra folkeskolen. Faglærerne er uddannet til at undervise på en måde, der fanger alle – og den teoretiske undervisning vil altid blive kombineret med praktiske øvelser.

Ofte har faglærerne selv været i branchen tidligere – måske har de kørt som godschauffør – derfor har de masser af spændende historier fra den virkelige verden, og er gode til at gøre undervisningen relevant og tæt koblet til virkeligheden.

Så hvis du er lidt skoletræt efter mange år i folkeskolen, behøver det ikke være en hindring for at tage en uddannelse inden for transportområdet. Undervisningen foregår på en anden måde, end du er vant til fra folkeskolen – og der vil være masser af hjælp at hente.