Jeg elsker at lære nyt. Det er det fede ved denne her uddannelse og mit job hos LEGO. Hos LEGO har vi eksempelvis robotter, der hjælper os med vores arbejde. LEGO er så langt fremme i skoene, og jeg får så meget viden og nye kompetencer hver dag.

Tatiana Hansen, 25 år

Lageroperatør

Virksomhed: LEGO
Skole: EUC Lillebælt

Hvorfor valgte du en transportuddannelse?
Som barn drømte jeg om at blive politimand og tog derfor en HHX. Jeg fandt dog ud af, det ikke var den vej, jeg skulle efter at have prøvet at være i praktik ved politiet. Jeg har også haft læreplads hos Falck og som sygeplejerske. Det var heller ikke mig. Jeg valgte derfor at starte på uddannelse til lageroperatør, da der er mange muligheder med denne uddannelse.

Hvad er det bedste ved at være transportlærling?
Det bedste ved at være transportlærling er, at der er mange muligheder. Jeg kan eksempelvis blive udstationeret i Tyskland med LEGO, da virksomheden er kæmpestor og international. Jeg kan også blive ansat ved kvalitetslageret i stedet for højlageret, hvor jeg er lige nu. Jeg behøver ikke at blive samme sted hele tiden, og da jeg elsker en udfordring og at arbejde med forskellige opgaver, er det en god ting.

Beskriv en typisk arbejdsdag
Vi holder altid morgenmøde, hvor vi gennemgår både sikkerhed og leveringer. Det er det vigtigste. Her finder vi ud af, hvad der skal til Kina, og hvad der skal andre steder i verden. Til morgenmødet forbereder vi os også på næste dag. En stor del af mit arbejde er logistik, så det er om at være forberedt. Vi hjælper hinanden på min arbejdsplads, og vi får hjælp af robotter til at fuldføre vores arbejde. I løbet af min arbejdsdag sørger jeg får, at robotterne bliver rengjort, og at de kører, som de skal. Jeg laver også computerarbejde og kvalitetstjek af kasserne på lageret.

Hvor ser du dig selv om fem år?
Jeg har mange drømme. En af dem er at blive ansat hos Intern Transport hos LEGO. Her har jeg mulighed for at køre store biler, og de har også et internt postcenter, som jeg kan blive en del af. Jeg vil også gerne rejse lidt, måske endda køre eksport til udlandet. Jeg vil også gerne lidt længere op i hierarkiet og tager derfor en dag ad gangen.