TURs ambassadører har netop mødtes til workshop på EUC Lillebælt i Fredericia, hvor de medvirkede i rekrutteringsfilm og dygtiggjorde sig i Instagram

Der var stor gensynsglæde og højt humør, da TURs ambassadører den 11. marts 2022 på en smuk solskinsrig forårsdag mødtes til workshop på EUC Lillebælt. Her fik de undervisning i Instagram, og hvilken virkemidler der på platformen kan bruges til at skabe opmærksomhed om sig selv og sin uddannelse.

Optagelse af rekrutteringsfilm

Udover at blive professionelle Instagram-brugere medvirkede ambassadørerne også i rekrutteringsfilm, som skal bruges til at få flere unge mennesker ind i branchen. I filmene fortæller ambassadørerne, hvad de holder særligt af ved deres arbejde, og hvorfor de mener, at andre burde følge deres fodspor og tage en transportuddannelse.

Filmene skal bruges som optakt på Facebook til DM i Skills 2022, hvor TUR er til stede for at fortælle nysgerrige uddannelsesinteresserede om de mange muligheder, der er med en transportuddannelse. Du kan læse mere om eventet og TURs stand her!

Book en lærling

Workshoppen blev også brugt på “Book en lærling”, som er et tilbud til skoler og jobcentre om at få en ambassadør ud og holde oplæg om deres vej ind i branchen. Her delte ambassadørerne gode råd, udfordringer og erfaringer med at holde oplæg for uddannelsesnysgerrige elever i 7. – 10. klasse rundt omkring i Danmark.

Få et unikt indblik

Til dagligt har ambassadørerne styringen over TURs Instagram-konto, hvor de deler ud af deres oplevelser på skole og læreplads. Følg med på kontoen her!

TURs otte ambassadører kommer fra følgende skoler og virksomheder:

Tatiana Hansen, EUC Lillebælt og LEGO
Annemette Andersen, Uddannelsescenter Holstebro og Skive Fragt
Emmelie Carlsen, AMU Nordjylland og Vendelbo Spedition
Christina Wedel, EUC Lillebælt og Universal Transport
Sandra Hoile, Learnmark Horsens og ARLA
Thor Kobberup, AMU Nordjylland og Ole Larsen
Jesper Nielsen, DEKRA og SCT. Transport
Philip Hansen, Learnmark Horsens og Per Aarsleff