splash_3-3

Hvem arbejder med transport?

Der er mange ude i samfundet der arbejder med transport. Og der er mange måder at arbejde med transport på. Du kan tage en af chaufføruddannelserne, hvis du godt kan lide at komme ud og se verden, eller bare Danmark. Du kan uddanne dig indenfor lagerområdet, hvis du trives med teamwork, og et job med meget afvekslende opgaver. Du kan også gå efter kranføreruddannelsen, og være med på store byggeprojekter, der får betydning for mange. Du kan også blive redder, lufthavnsoperatør eller togklargører.

Mangel på 3-4.000 chauffører i 2019

Især indenfor chaufførbranchen er der masser arbejde at se frem til. I øjeblikket er der fx for få unge chauffører, og antallet af chauffører over 60 år er  nærmest eksploderet over de seneste 10 år. Samtidig er der færre, der vælger en transportuddannelse, og derfor vil der i 2019 mangle mellem 3.000 og 4.000 faglærte chauffører.

Derfor er der brug for dig – hvad enten du er ung, gammel, mand eller kvinde. Så har du mod på en god fremtid i transportbranchen, er det bare om at komme i gang med en af de 12 uddannelser.