• Velkommen til EUC Syd, Lundsbjerg afdeling
  • Sådan ser det ud hvis du kommer fra luften
  • Åbne læringsfaciliteter giver plads til fordybelse, men er også rum for samvær.
  • Tungen lige i munden. Man skal koncentrere sig når man skal have varerne placeret rigtigt på reolen.

EUC Syd

EUC Syd er en mellemstor erhvervsskole med ca. 2000 årselever, men vi er spredt over et større område, med flere adresser. Derfor opleves transportskolen ikke som en stor skole.

Antal elever (grundforløb)
På vores grundforløb er der ca. 50 elever i efteråret og 35 i forårssemestret, men der kan være nogen variation i tilmeldingerne.

Grundforløbsuddannelser

  • Lager- og terminaluddannelsen
  • Vejgodstransportuddannelsen

Transportuddannelser (specialer)

Holdstart
Fra sommer 2015 har vi optag hvert halve år, dvs. der er optag efter sommerferien og efter nytår.

Derfor skal du vælge EUC Syd
Det du vil opleve her hos os, er en lille skole, hvor alle kender hinanden. Det er en fordel i det daglige, da vi kan tage problemerne og udfordringer, når de opstår.

På vores afdeling på Lundsbjerg har vi  både ekstern transport samt lager -og logistikuddannelserne samt VVS- og personvognsmekanikeruddannelser.

Det er vores mål at servicere det syd/sønderjyske område, virksomheder, kursister og elever, med uddannelser, både erhvervsuddannelse og efteruddannelse (AMU).

Hensyn og hjælp til ordblinde og elever med særlige udfordringer
Alle elever på grundforløb tilbydes en screening for ordblindhed. At være ordblind er ikke nogen hindring for at tage en uddannelse, men det er en udfordring som kan tackles hvis man er åben omkring det.

Vi opfordrer alle, elever og kursister, til at være åbne omkring læseproblemer, hvis vi ved, at der er et problem, kan vi hjælpe med læsevejledning og f.eks. IT rygsæk.Ordblinde-indsatsen er en del af den generelle indsats, vi tilbyder elever med problemer.

Hjælp og støtte
Vi har naturligvis en studievejleder til rådighed på skolen, hvor du kan få råd og vejledning generelt. Vi har også andre muligheder, bl.a. har skolen  tilknyttet en anonym, psykologisk vejledning, hvor du kan søge hjælp hvis du har behov.