Transportbranchen

Velkommen til en branche, hvor vi selv tager styringen! Transportbranchen er en begyndelse, der giver mening for dig – her får du frihed, ansvar og en åben fremtid med mange gode jobmuligheder.

Lyder en anerkendt, praktisk uddannelse, spændende jobs og en fremtid med en masse muligheder som noget for dig? Så skal du helt klart blive en del af transportbranchen.

I transportbranchen er der mange forskellige uddannelser og mange forskellige jobs – så der er med sikkerhed også ét, der giver mening for dig.

Hvad end du helst vil arbejde på egen hånd og høre høj musik i førerhuset eller gerne vil have et fællesskab af gode kolleger at arbejde sammen med, så kan du få det i transportbranchen.

Der er brug for dig i transportbranchen. Der er brug for alle dem, der tør tage styringen og vil være med til at holde Danmark kørende. Derfor har vi i transportbranchen altid stået fast på, at der skal være plads til alle. Her handler det ikke om hvem du er, men hvad du vil.

Rummelighed er et af de nøgleord, der beskriver transportbranchen som arbejdsplads. Er du ansvarlig, og ønsker du at gøre en indsats – så kan du komme rigtig langt med en uddannelse inden for transportbranchen. Læs mere
Transportbranchen er en helt særlig branche, hvor vi mener det alvorligt, at her skal der være plads til alle: Både kvinder, mænd, LGBTQ+, ældre, unge, to-sprogede, ordblinde, personer med diagnoser, svære baggrunde og alle andre derimellem. Læs mere
En erhvervsuddannelse er en meget praktisk baseret uddannelse, hvor en stor del af undervisningen foregår på lærepladsen. Resten af uddannelsen foregår i skolen. Læs mere