• DEKRA-transportuddannelse-erhvervsuddannelse-lastbil-chauffør-vejgods
  • DEKRA-transportuddannelse-erhvervsuddannelse-bus-buschauffoer

DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden & Sydjylland

Velkommen – vi glæder os til at byde dig indenfor på vores Erhvervsskole i enten Brøndby eller Vejen.

DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden & Sydjylland i Danmark er en del af en verdensomspændende organisation med stor fokus på sikkerhed og kvalitet – dette vil du opleve både før, under og efter din uddannelse.

DEKRA giver PRAKTIKPLADSGARANTI
Når du starter på en DEKRA erhvervsuddannelse, står du ikke alene. DEKRA vejleder og hjælper dig og finder, sammen med dig, den rigtige praktikplads til netop dig. Du må selvfølgelig også gerne selv finde din praktikplads. Blot vil vi gerne sikre, at din Uddannelsesaftale kommer på plads, sådan at du trygt og roligt kan starte på dit hovedforløb som lastbilchauffør eller buschauffør.

TRYGGE RAMMER
På DEKRA Erhvervsskoler arbejder vi sammen omkring at støtte og vejlede vores elever. På skolerne har vi stor fokus på at tilbyde de rigtige rammer – både i form af rare, lyse lokaler, nye vogne med nyeste teknologi og ikke mindst de dygtigste faglærere, konsulenter og vejledere. Det handler om dig og din uddannelse.

DEKRA giver JOBGARANTI
Et af DEKRAs værdier er: Sammen, hjælper vi mennesker på vej. Vi vil gerne sikre dig, at din uddannelse er lig med et arbejde. Inden for 3 måneder fra du har bestået din uddannelse (Trin 2) og har et svendebrev, garanterer vi dig derfor et ordinært job. Vi tror på at uddanne mennesker til mere end blot en plads i jobkøen – vi ønsker at være med til at sikre dig en god fremtid.

DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden A/S
I Brøndby, på DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden, kan du vælge grundforløbsuddannelsen: Vejgodstransportuddannelsen.

Under Vejgodstransportuddannelsen, Trin 2, kan du vælge følgende specialer:

DEKRA Erhvervsskole Sydjylland A/S
I Vejen, på DEKRA Erhvervsskole Sydjylland, kan du vælge uddannelsen: Buschauffør i kollektiv trafik.

Kontakt DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden & Sydjylland direkte
Ring til os på telefon 72 33 27 87. Vi er klar til at hjælpe dig på vej. Du kan også sende os en e-mail til eud@dekra.dk, og vi vil svare dig eller ringe dig op.

På gensyn hos DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden & Sydjylland.