Kurser

Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser) er målrettet både ansatte og ledige, der ønsker opkvalificering med henblik på en specifik branche.

AMU-kurser er efteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Ledige og selvstændige erhvervsdrivende har også mulighed for at bruge kurserne. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller stykke sammen efter behov. På den måde kan de passes ind i et arbejdsforløb. Nogle kurser varer kun en enkelt dag. Andre kurser kan vare flere uger.

Indenfor transportområdet er der udviklet en masse spændende AMU-kurser, som kan give dig mulighed for beskæftigelse indenfor transportområdet uden at skulle tage en længere erhvervsuddannelse.

På hjemmesiden amukurs.dk kan du finde frem til en masse AMU-kurser indenfor blandt andet transport.
Ny mesterlære begynder med praktisk oplæring i virksomheden – modsat de almindelige forløb, hvor uddannelsen starter med et grundforløb på skolen. Hvis du tager din uddannelse via mesterlære, begynder du med andre ord med det samme i virksomheden. Læs mere
Lyder en anerkendt, praktisk uddannelse, spændende jobs og en fremtid med en masse muligheder som noget for dig? Så skal du helt klart blive en del af transportbranchen. Læs mere