EUC Nordvestsjælland

Proces-, Lager- og transportskolen i Kalundborg udbyder procesoperatøruddannelsen, industrioperatøruddannelsen, lager- og transportuddannelse, samt grundforløb 1 inden for Teknologi, Byggeri og Transport. Vi har et bredt udbud af AMU uddannelser inden for samme områder. Skolen har ca. 180 årselever, med både unge og voksne elever.

Antal elever (grundforløb transport)
Ca. 20 årligt

Grundforløbsuddannelser

  • Lager- og terminaluddannelsen
  • Vejgodstransportuddannelsen

Transportuddannelser (specialer)

Holdstart
2 gange om året i august og januar.

Derfor skal du vælge EUC Nordvestsjælland
Hos os har man de samme undervisere fra start på grundforløbet til svendeprøven, og et relativt lille læringsmiljø inden for lager og transport. Vi starter dagen på grundforløbet med en lille gåtur og efterfølgende serveres morgenmad – så er alle klar til dagens udfordringer.

En typisk skoledag
Dagen kan starte med truck teori i de første 3 lektioner, derefter køres der truck de næste 4 lektioner.

Det kan også være en gennemgang af enhedslaster, og hvordan man opnår sådanne i teorien, hvorefter man går ud og producerer nogle i det praktiske, typisk vil man tage et fag som surring og stuvning med ind over her.

Det sociale miljø
Da vi er en ”lille” skole har vi et meget tæt socialt miljø mellem lærerene og eleverne, og vi har fået mange tilbagemeldinger på, at det er noget der sættes pris på.

Den første uge
Velkomst og introduktion til skolen, introduktion til uddannelsen samt gennemgang af fagene på uddannelsen. Opstart af undervisning.

Hensyn og hjælp til ordblinde og elever med særlige udfordringer
Vi udleverer en pc med læsepen, hvis der er behov for det. Derudover har vi oplæsningsprogrammer på alle skolens computere.

Hjælp og støtte
Alle lærerene, uddannelsesvejleder samt uddannelseschefen. I det konkrete tilfælde finder vi altid den nødvendige hjælp til de elever, der har behovet.