D. 21. april 2023 løb DM for transportlærlinge af stablen, hvor 24 dygtige lærlinge dystede i forskellige discipliner inden for deres fag.

DM for transportlærlinge blev afholdt i hallerne til Transport 2023 i Herning. Hallen var fuld af spænding og energi, da de koncentrerede deltagerne kastede sig over udfordringerne.

Der var god gejst og kammeratskab under konkurrencen, og det var tydeligt at se, at deltagerne virkelig brændte for deres fag. Der var travlhed ved hver disciplin, så både deltagere og tilskuere kom godt rundt i hallen.

Det var også tydeligt at se, at alle deltagerne var yderst kompetente og utroligt dygtige inde for deres fag. Så selvom deltagerne befandt sig i pressede situationer, holdt de alle hovedet koldt, og gav den hele armen. For deltagerne var konkurrencen en fed måde at prøve kræfter med, hvad de havde lært på uddannelsen, og det havde været en oplevelse, de sent vil glemme.

Med store smil modtog vinderne, for deres engagement og suveræne indsats, deres præmier i form af både trofæ og gavekort.

Stort tillykke til vinderne af DM for transportlærlinge 2023, og tak til alle dem på sidelinjen, som var med til at gøre konkurrencen til en fest.

Se de samlede resultater og vinderne af DM for transportlærlinge 2023 her

Følg med på facebook hvor og hvornår DM for transportlærlinge finder sted i 2024.