I november 2022 startede et nyt hold af unge ambassadørlærlinge. De skal være med til at promovere transportuddannelserne ved at holde oplæg på grundskoler rundt om i landet og ved at dele ud af deres arbejds- og skoleliv på Instagram.

Der var fart over feltet og store smil at hente, da de nye ambassadører for transportuddannelserne mødtes for første gang til en todages workshop i Kolding. Her skulle de lære hinanden at kende og undervises i brugen af sociale medier – herunder hvordan man laver engagerende Reels.
Det næste års tid skal ambassadørerne nemlig opdatere Instagramprofilen Min transportuddannelse med billeder og videoer fra deres hverdag i skole og praktik.

Herudover fik ambassadørerne undervisning i præsentationsteknikker samt øvede oplæg med TUR Lærepladsformidling. Erfaringen fra øvelserne skal ambassadørerne bruge, når de i forbindelse med ”Book en lærling” skal holde oplæg på landets folkeskoler, FGU-centre, efterskoler mv. om deres vej ind i branchen.

TURs ti nye ambassadører er:

Emmelie Wallentin, Vendelbo Spedition og AMU Nordjylland

Maria Sørensen, OK a.m.b.a. og EUC Lillebælt

Rikke Lehmkuhl, Ole Larsen og AMU Nordjylland

Christoffer Gundersen, Brødrene Dahl og Tradium

Jonathan Wegner, Postnord og Aarhus TECH

Sille Nielsen, SCT. Transport og ZBC

Mathias Sandager, Horsens Kommunes Hjælpemiddelsdepot og Learnmark

Lise Krambech, Hedema og Learnmark

Magnus Tirsgaard, Johns Rasmussen og Roskilde Tekniske Universitet

Marcus Højstrup, Lars E. Christensen og DEKRA

Vi  er meget begejstrede for det nye hold ambassadører og glæder os til at lære de enkelte ambassadører rigtig godt at kende.

Du kan følge med i de nye transportlærlinges rejse som ambassadører ved at følge Instagram-kontoen @Mintransportuddannelse.