Fredag den 17. september skal de største talenter inden for chauffør- og lagerlærlinge kåres til DM for transportlærlinge, som afholdes under Transport 2021.

Så er der ikke længe til, at Danmarks største talenter inden for chauffør- og lagerlærlinge skal kæmpe om DM-titler i transportkørsel. Det sker fredag den 17. september under transportmessen, Transport 2021, som finder sted i Herning.

Disciplinerne til DM for transportlærlinge:

For lagerlærlinge indeholder mesterskabet blandt andet teoriprøve, manøvrering af langgods med gaffeltruck, præcisionskørsel med gaffeltruck, varesalg med plukning & klargøring af paller.

For chaufførlærlinge indeholder mesterskabet blandt andet, teoriprøve, præcisionskørsel med forvogn, hænger, trækker & sættevogn, lastfordeling med gaffeltruck og sikring af last & mobile kranarbejde.

DM for transportlærlinge er bestemt et besøg værd, hvis du vil se nogle af Danmarks dygtigste lærlinge demonstrere deres færdigheder.

Gratis DM og messeoplevelse

Hos TUR ser vi frem mod messen, der udover at have mere end 250 udstillere, i år byder på alt fra veteranudstilling, show trucks, RC-trucks og fjernstyrede lastbiler til konferencer om fremtidens logistik og grøn omstilling.

Har du lyst til at støtte op om DM og de mange dygtige lærlinge og vil du gerne se mange imponerende show trucks, så giver TUR dig mulighed for at komme med gratis.

Du skal blot bruge koden TUR2021, når du bestiller din billet på transportmessen.dk

TUR står klar på messen

Herudover er TUR selvfølgelig også at finde blandt udstillerne, hvor jobkonsulenter og medarbejdere fra TUR og TUR Forlag står klar i hal J1 til at rådgive og vejlede om uddannelsesmuligheder, undervisningsmaterialer mv., så kig forbi til en snak.

Få mere information om DM for transportlærlinge og Transport 2021

Foto: DM for transportlærlinge

Lasse Mariager, Maja Noes Andersen og Peter Slot Larsen fik topplaceringerne ved DM for lagerlærlinge 2019.