DM for transportlærlinge 2021 løb af stablen fredag d. 17. september. Det var en fantastisk dag hvor deltagerne udviste faglig kompetence, fokus og højt humør.

I weekenden blev DM for transportlærlinge afholdt til transportmessen, Transport 2021, i Herning. Her dystede landets fineste og dygtigste lager- og chaufførlærlinge i forskellige discipliner inden for deres fag.

Fælleskab, høj faglighed og fejring

Alle deltagerne var yderst kompetente, fokuserede og konkurrenceprægede. De holdt hovedet koldt og selv i pressede situationerne udviste de stort overskud og høj faglighed. Fællesskabet inden for branchen var heller ikke til at tage fejl af, og der var både plads til knus og lykønskninger mellem konkurrencerne.

Det var tydeligt at se, at konkurrencedeltagerne havde kæmpe respekt for hinandens indsats under mesterskaberne.

Et minde for livet

For deltagerne var konkurrencen et minde for livet og en sjov måde at afprøve det, de har lært under deres uddannelse. Vinderne af de forskellige konkurrencer blev belønnet for deres suveræne indsats med flotte trofæer og gavekort.

Stemningen i hallen var fantastisk, og humøret var helt i top hos både publikum og deltagere. Som altid var DM for transportlærlinge helt fantastisk organiseret, og deltagere og arrangører gav hele armen for, at det skulle blive et godt arrangement.

Stort tillykke til vinderne af DM for transportlærlinge 2021 og tak for et super arrangement!