Højt humør og glade smil blev ledsaget af undervisning i Instagram-Reels, da ambassadører for kampagnen Tag Styringen den 6. maj deltog i workshop.

Fra morgenstunden livede de fire ambassadører op hos TUR, hvor dagen startede med en præsentationsrunde over morgenspisning.

Selvom ambassadørerne har været aktive siden januar, var det på grund af Corona-restriktionerne første gang, at de havde fornøjelsen af at møde hinanden fysisk, så der var sat tid af til, at de bedre kunne lære hinanden at kende og udveksle historier og erfaringer.

Øvelser i sociale medier

I løbet af dagen deltog ambassadørerne i flere aktiviteter, såsom motivationsnak, produktion af kortfilm og øvelser i Instagram-Reels, et værktøj, der bruges til at skabe sjove og engagerende film til følgere på Instagram. Introduktion og øvelser i Instagram-Reels blev afholdt af Malin Lindeblad Kadijevic, selvstændig konsulent, iværksætter og kreativ ildsjæl.

Erfarne og engagerede ambassadører

De sociale medier er ikke et nyt koncept for ambassadørerne. De har været frontfigurer på Instagram-kontoen @mintransportuddanelse siden januar, hvor de ugentlig skiftes til at uploade billeder og film fra deres hverdag i transportbranchen.

Følg ambassadørerne

Ambassadørerne fortsætter med at levere indholdsrigt og engagerende indhold til Instagram frem til juni måned, hvor vi takker af for denne gang. Indtil da kan du følge deres rejse som ambassadører på Instagram.

Hvis du eller én du kender, kunne tænke dig at blive en del af det næste ambassadørhold, kan du sende en mail til kommunikationskonsulent, Christina Mie Pedersen, på cp@tur.dk. I mailen skal du skrive lidt om dig selv, din skole og oplæringsvirksomhed samt hvorfor du vil være en god ambassadør for DIN uddannelse.