splash_2-9

DM for transportlærlinge

DM for transportlærlinge er en tilbagevendende begivenhed, der i de seneste 16 år årligt har samlet 60 af landets dygtigste og mest ambitiøse transportlærlinge på ét sted for at afgøre, hvem der fortjener at få pokaler med hjem.

Mesterskabet henvender sig til lærlinge inden for enten chauffør- eller lagerområdet, og øvelserne er tilpasset det arbejde, de to lærlingegrupper normalt bruger i deres daglige arbejde. Omkring 30 lærlinge fra hvert område kommer hvert år til DM for at dyste, og mesterskabet bliver afviklet forskellige steder rundt om i Danmark hvert år.

Traditionen med DM for transportlærlinge tiltrækker, ud over de dygtige lærlinge, også deres virksomheder og skoler, med et væld af kollegaer og medlærlinge, som alle møder talstærkt op og støtter op om deres favorit.

Stemningen kan være nervepirrende, for de udvalgte lærlinge har øvet sig intenst i ugerne op til, og de kan på et fagligt plan føle, at de har meget på spil, at de skal leve op til at netop de er blevet udvalgt. Samtidig er det også meget festligt og hyggeligt at være med år efter år og følge konkurrencen helt tæt på.

Dagen afsluttes med, at vinderne – guld, sølv og bronze inde for henholdsvis lager og chauffør – kommer på podiet og bliver hædret for deres indsats.

Hvis du vil vide mere om DM for transportlærlinge, kan du følge med på mesterskabets Facebookside. Her plejer der at være stor aktivitet et par måneder op til hver konkurrence.