Om transportuddannelser.dk

transportuddannelser.dk er blevet redesignet og videreudviklet i efteråret 2020 i forbindelse med kampagnen ”Tag styringen”.

Den opdaterede hjemmeside skal understøtte kampagnens behov indenfor digital kommunikation og tilstedeværelse samt give et generelt løft til design og brugervenlighed af eksisterende side.

Med kampagnen ”Tag styringen” vil Transporterhvervets Uddannelser (TUR) styrke fortællingen om transportbranchen og gøre transportuddannelserne til et attraktivt valg, som andre ser på med respekt både under og efter uddannelsen.

Derfor ønskes det bl.a. med transportuddannelser.dk at fortælle de mange gode historier, der findes i branchen og vise, at en uddannelse indenfor transportområdet kan være en rigtig god investering i fremtiden. Og ingen er bedre til at fortælle de gode historier end dem, der er eksperter i transportuddannelser – nemlig en række vaskeægte transportlærlinge.

transportuddannelser.dk er udviklet af kommunikationsbureauet MUST i tæt samarbejde med Transporterhvervets Uddannelser (TUR).

Udviklingen er finansieret af Nordea-fonden samt Transport- og Lagerområdets Kompetenceudviklingsfond og Handels- og Transportbranchens Udviklings- og Samarbejdsfond.