Quizsvar

Velkommen til Transporterhvervets Uddannelsers officielle quizside. Her finder du svar på quizzer, som tidligere er blevet publiceret på Facebook og Instagram.

Har du endnu ikke forsøgt at løse nedenstående quizzer, så råder vi dig stærkt til at besøge vores Facebook- eller Instagramside, inden du tjekker svarene. Så bliver det meget sjovere! Skriv gerne dine svar i kommentartrådene på quizzerne, så vi kan se, hvor mange rigtige du selv fandt.

Held og lykke!

Fandt du alle fejlene? Vi har gjort vores bedste for at prøve at skjule dem. Nedenfor kan du se de fejl, der er på ambulancen:

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad det vil sige at være ambulancebehandler, kan du læse mere om uddannelsen her.

Hvor mange fejl kunne du finde? Det er helt okay, hvis du har brug for hjælp eller vil dobbelttjekke dine svar. På billedet nedeunder kan du se alle 5 fejl:

Læs mere om uddannelsen som lageroperatør

Hvis du i forvejen vidste, hvilken hastighed de fleste busser er godkendt til at køre med, har du nok allerede gættet det rigtige svar. En løve og en bus har nemlig følgende til fælles:

En løve kan nå en tophastighed på 80 km/t, hvilket er den samme hastighed, som de fleste busser er godkendt til at køre.

Du kan læse meget mere om uddannelsen som buschauffør i kollektiv trafik her og uddannelsen som turistbuschauffør her.

Hvis svarmulighederne ikke var til helt nok hjælp, får du nedenfor svaret på, hvordan fyrværkeri skal bortskaffes:

Brugt fyrværkeri (fyrværkeri der lander på jorden efter affyring) må gerne komme i skraldespanden, mens ubrugt fyrværkeri skal afleveres på genbrugspladsen

Du kan læse mere om, hvad jobbet som renovationschauffør indebærer her.