EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er centralt beliggende i Danmark, derfor kalder vi os “Transportskolen i hjertet af Danmark”. Vi er den erhvervsskole i Danmark, som udbyder flest uddannelser inden for Transport og Logistik.

Vi har ca. 1.000 årselever fordelt på erhvervsuddannelser og HTX. Udover vores transportuddannelser, tilbyder vi også uddannelser inden for smede, guld- og sølvsmede, procesoperatør, tømrer samt automekanikeruddannelserne.

Antal elever (grundforløb transport)

Ca. 50 hvert halve år.

Grundforløbsuddannelser

  • Havne- og terminaluddannelsen
  • Kranfører
  • Lager- og terminaluddannelsen
  • Lufthavnsoperatøruddannelsen
  • Togklargøringsuddannelsen
  • Vejgodstransportuddannelsen

Transportuddannelser (specialer)

Holdstart

Vi starter løbende nye hold op.

Derfor skal du vælge EUC Lillebælt

Vi er meget innovative og er ikke bange for at gå nye veje. Vi er bl.a. kendetegnet ved vores engagement på disponentuddannelserne (kørsel og lager), medvirken ved udvikling af STA-Uddannelsen (Specialtransportassistent) samt efteruddannelse i kørsel med blokvogn.

Som noget nyt har vi investeret i simulatorer til vores kran og køreundervisning.

Eleverne bliver set som individer og får den hjælp, der er behov for.

En typisk skoledag

Lidt afhængig af hvilke hold og hvilken uddannelse vi taler om, kan der startes med teoretisk oplæg og efterfølgende praktik i vores supergode og velindrettede værksteder, samt vores udendørsarealer og vores gode og nyere udstyr.

Det sociale miljø

Til eleverne arrangeres der oplæg fra virksomheder på tværs af uddannelser. Ugentlige arrangementer på vores nye og moderne skolehjem. Omgangstonen blandt elever og ansatte er præget af god tone og god humor.

Hensyn og hjælp til ordblinde og elever med særlige udfordringer

Vi har mentorordning, IT-rygsække samt samarbejde med Netværkslokomotivet og VUC. Vi har også hjælp til oplæsning ved prøver.

Hjælp og støtte

Vi har en meget god og hjælpsom administration placeret i afdelingen, der løser store og små opgaver både for elever, kursister, virksomheder og personale.

EUC Lillebælt
Teknikervej 2
7000 Fredericia
Tlf.: 79 20 11 11

Besøg hjemmesiden

En erhvervsuddannelse (EUD) veksler mellem undervisning på skolen og perioder, hvor du er ude i virksomheden og passer din læreplads. Det er med andre ord et miks af både teori og mange praktiske øvelser, hvor du får lov til at få det prøvet af. Og det er dermed noget helt andet end gymnasiet, hvor der kun er undervisning i skolen. Læs mere
Hvor lang tid det tager at gennemføre en transportuddannelse er meget forskelligt. Hvis du vælger en kort uddannelse, kan det gøres på under et år, men hvis du ønsker at blive faglært og få et svendebrev, tager det oftest lidt længere. Læs mere