EUC Nordvest

EUC Nordvest er en stor skole, som udbyder undervisningen inden for mange forskellige erhvervsuddannelser og efter- og videreuddannelser. I alt har vi omkring 2000 elever og 300 medarbejdere. Indgangen Transport og lager er en mindre afdeling i Thisted, hvor vi er ca. 9 medarbejdere.

Antal elever (grundforløb transport)

Vi har ca. 8-10 elever på vores grundforløb.

Grundforløbsuddannelser

  • Lager- og terminaluddannelsen
  • Vejgodstransportuddannelsen

Holdstart

Vi starter nye hold op to gange om året.

Derfor skal du vælge EUC Nordvest

Vi er en mindre afdeling, hvor der er plads til den enkelte elev. Underviserne er meget engagerede, og det giver et godt miljø med plads til venskaber, at være sig selv, humor og udfordringer både fagligt og personligt.

På uddannelsen til godschauffør finder du os, der elsker store biler og friheden i at køre derudaf. Os der synes, det er fedt at se nye steder, og som får et kick ud af at vinde kampen mod uret, når godset skal leveres til tiden. Os der kan læsse, fragte, køre og aflæsse til kundens fulde tilfredshed. Os som rent faktisk går op i det og synes, at det er ret spændende at sikre, at vores last kommer sikkert frem på rette tid og sted.

På uddannelsen til lageroperatør finder du os, der går op i at sikre, at hver ting er på rette plads. Os der kan manøvrere en gaffeltruck rundt på lageret i søvne, os der er specialister i at modtage, sende og udlevere varer, og os der sætter en ære i at sikre, at de rette varer når sikkert frem til de rette kunder.

En typisk skoledag

Vi lægger vægt på, at hver dag så vidt muligt skal indeholde både teori og praksis. Ofte er dagen delt op, så teorien ligger om formiddagen og det praktiske om eftermiddagen. Målet er, at du skal opleve, at det, du lærer, kan bruges og omsættes til praksis.

Det sociale miljø

Vi har et godt miljø med en uformel omgangstone lærerne og eleverne i mellem. Vi betragter eleverne som voksne mennesker og kommunikerer med jer derefter.

Den første uge

Når du og de andre elever starter, vil der være introforløb, så alle lærer hinanden at kende – vi oplever, at det giver gode kammeratskaber og tryghed. Derudover introduceres du til branchen. Vi ser på lastbilerne, starter dem og tager måske en prøvetur, så du allerede fra start får en fornemmelse af faget. Derudover er der altid mulighed for at prøve maskiner i vores truck-, lastbil- og kransimulator.

Hensyn og hjælp til ordblinde og elever med særlige udfordringer

Ordblinde kan få tildelt en IT-rygsæk, og da vi er små klasser, er der tid til den enkelte, hvilket er en stor fordel for både elever med særlige udfordringer og ordblinde.

Hjælp og støtte

Du kan få hjælp hos faglærer Mikael Kongensgaard og vores vejledere i Stifinder teamet, som du altid kan få en snak med.

EUC Nordvest
Kronborgvej 119
7700 Thisted
Tlf.: 99 19 19 19

Besøg hjemmesiden

En erhvervsuddannelse er en meget praktisk baseret uddannelse, hvor en stor del af undervisningen foregår på lærepladsen. Resten af uddannelsen foregår i skolen. Læs mere
Her kan du finde svar på en lang række ofte stillede spørgsmål. F.eks. hvor lang er uddannelsen, og om man har mulighed for at tage kørekort under uddannelsen? Læs mere