Nu er der mere tid til at nominere unge, seje lærlinge i transportbranchen, som skal have ATL’s årlige lærlinge pris.

Foto: Colourbox

Sidste år oprettede ATL (Arbejdsgiverforeningen Transport og Logistik) transportens lærlingepris, som skal hylde lærlinge, der har gjort en særlig indsats.
Kåringen af årets transportlærling skulle havde været afholdt på ATL’s årsdag den 26. maj 2020, men på grund af coronakrisen er årsdagen aflyst. Dog har man valgt, at prisen stadig skal uddeles, men først til efteråret. Derfor er fristen for nominering rykket til den 14. september 2020.

Et forbillede for andre unge
Prisen gives til en lærling, der er et forbillede for andre unge, som kunne overveje at uddanne sig i transportbranchen. Kåringerne skal sætte fokus på rollemodeller fra transportbranchen, som Lars William Wesch, direktør i ATL, fortæller:

– Det er lærlinge og elever, der skal drive transportbranchen fremad, og derfor er det vigtigt at sætte fokus på succeshistorier og rollemodeller, der brænder for deres erhverv.

Forslag indsendes til ATL
Lærlinge kan blive nomineret til prisen af den virksomhed, hvor de er i lære, eller af den skole de går på. For at blive nomineret skal lærlingen have bestået en svendeprøve som godschauffør, kranfører, mekaniker eller lager- og terminalarbejder. Derudover skal man være færdigudlært i perioden mellem den 1. marts 2019 og den 1. marts 2020.

Virksomheder og skoler kan frem til mandag den 14. september 2020 indsende nominering af en lærling, der fortjener af blive hyldet.

Læs ATL’s nyhed ”Fristen for indstillinger til lærlinge- og elevpriserne er forlænget”
Læs mere om ATLs lærlinge- og elevpris
Læs om de specifikke krav for indstilling