Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser som f.eks. tømrer, murer, snedker, automekaniker, elektriker, anlægsgartner, dyrepasser, teknisk designer og vejgodstransportuddannelsens speciale til godschauffør.

Hertil har Roskilde Tekniske Skole et bredt udbud af AMU-kurser til mange forskellige brancher. Skolen har ca. 2900 årselever.

Antal elever (grundforløb transport)

Vi har i gennemsnit 20 elever.

Grundforløbsuddannelser

  • Lager- og terminaluddannelsen
  • Vejgodstransportuddannelsen

Transportuddannelser (specialer)

  • Godschauffør

Holdstart

August og januar.

Derfor skal du vælge Roskilde Tekniske Skole

Vi forsøger på at skabe trygge rammer i samspil med andre uddannelser, så eleverne oplever et skolemiljø, der også viser andre sider af erhvervsuddannelserne.

En typisk skoledag

En typiske skoledag forløber med en blanding af teoretisk undervisning og praktisk arbejde og opgaveløsning.

Det sociale miljø

Vi gør meget ud af, at alle skal være med til at skabe et godt socialt miljø. Det bliver nemlig kun så godt, som vi selv gør det til – og det gælder både lærere og elever.

Den første uge

Bliver du introduceret til uddannelsen, skolens IT-platforme og skolens indretning. Det sker både sammen med de andre uddannelser på skolen, men kan også ske alene med din klasse.

Hensyn og hjælp til ordblinde og elever med særlige udfordringer

Du vil blive tilbudt screening i forhold til SPS-støtte, så vi kan hjælpe dig med at komme godt i gang med din uddannelse. Derudover er en stor del af teorien baseret på IT-løsninger med oplæsningsmuligheder.

I forhold til særlige udfordringer tager vi en samtale med den enkelte elev og en vejleder for at finde en løsning på netop deres udfordring.

Hjælp og støtte

Kontakt læren og vi hjælper med stort og småt – alt fra buskort til hvordan man navigerer i verden omkring os.

Roskilde Tekniske Skole
Pulsen 10
4000 Roskilde
Tlf.: 46 30 04 00

Besøg hjemmesiden

Rummelighed er et af de nøgleord, der beskriver transportbranchen som arbejdsplads. Er du ansvarlig, og ønsker du at gøre en indsats – så kan du komme rigtig langt med en uddannelse indenfor transportbranchen. Læs mere
På en erhvervsuddannelse får du normalt løn under hele uddannelsen – både mens du er på din læreplads, og mens du er på skole. Uddannelsen er gratis. Læs mere