DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden & Sydjylland

Velkommen – vi glæder os til at byde dig indenfor på vores Erhvervsskole i enten Brøndby eller Vejen.

DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden & Sydjylland i Danmark er en del af en verdensomspændende organisation med stor fokus på sikkerhed og kvalitet – dette vil du opleve både før, under og efter din uddannelse.

DEKRA giver LÆREPLADSGARANTI

Når du starter på en DEKRA-erhvervsuddannelse, står du ikke alene. DEKRA vejleder og hjælper dig og finder, sammen med dig, den rigtige læreplads til netop dig. Du må selvfølgelig også gerne selv finde din læreplads. Blot vil vi gerne sikre, at din uddannelsesaftale kommer på plads, sådan at du trygt og roligt kan starte på dit hovedforløb som lastbilchauffør eller buschauffør.

TRYGGE RAMMER

På DEKRA Erhvervsskoler står vi sammen om at skabe de bedste rammer for vores elever herunder med målrettet støtte og vejledning. Nærvær og det relationsopbyggende arbejde er kerneværdier på DEKRA EUD. På skolerne har vi stor fokus på at tilbyde de bedste faciliteter – både i form af rare, lyse lokaler, nye vogne med nyeste teknologi og ikke mindst de dygtigste undervisere, konsulenter og vejledere. Det handler om dig og din uddannelse.

DEKRA giver JOBGARANTI

Et af DEKRAs værdier er: Sammen, hjælper vi mennesker på vej. Vi vil gerne sikre dig, at din uddannelse er lig med et arbejde. Inden for 3 måneder fra du har bestået din uddannelse (Trin 2) og har et svendebrev, garanterer vi dig derfor et ordinært job. Vi tror på at uddanne mennesker til mere end blot en plads i jobkøen – vi ønsker at være med til at sikre dig en god fremtid.

DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden A/S

I Brøndby, på DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden, kan du vælge grundforløbsuddannelsen: Vejgodstransportuddannelsen.

Under Vejgodstransportuddannelsen, Trin 2, kan du vælge følgende specialer:

DEKRA Erhvervsskole Sydjylland A/S

I Vejen, på DEKRA Erhvervsskole Sydjylland, kan du vælge uddannelsen: Buschauffør i kollektiv trafik.

For Region Hovedstaden:
DEKRA Erhvervsskole Hovedstaden A/S
Kirkebjerg Allé 90, 2605 Brøndby
Tlf.: 72 33 27 87

For Region Syddanmark:
DEKRA Erhvervsskole Sydjylland A/S
Arnfredsvej 6, 6600 Vejen
Tlf.: 72 33 27 87

Besøg hjemmesiden

Mange virksomheder søger løbende lærlinge og slår lærepladserne op – f.eks. i aviser eller på internettet. Men det kan også give gevinst at søge læreplads hos virksomheder uopfordret. Læs mere
Lyder en anerkendt, praktisk uddannelse, spændende jobs og en fremtid med en masse muligheder som noget for dig? Så skal du helt klart blive en del af transportbranchen. Læs mere