Rybners Tekniske Skole

Rybners Tekniske Skoles transportafdeling ligger som en afdeling for sig selv i Esbjerg. Vi har uddannelser til lager og på den del af afdelingen, der hedder Rescue Center Denmark, har vi endvidere ambulancebehandleruddannelsen. Rybners omfatter udover teknisk skole også handelsskole, STX, HHX, HTX og en stor kursusafdeling. Så vi er en skole med rigtig mange muligheder.

Antal elever (grundforløb transport)

På grundforløbet til lager/transport har vi ca. 60 elever om året. Samt ca. 120 elever til ambulancebehandleruddannelsen.

Grundforløbsuddannelser

  • Lager- og terminaluddannelsen
  • Ambulancebehandler

Transportuddannelser (specialer)

Holdstart

Vi starter hold op to gange årligt, i januar og august.

Derfor skal du vælge Rybners

På Rybners prioriterer vi den enkelte elevs læring og trivsel. Vi har som mål, at alle elever på Rybners skal blive så dygtige som de kan.
Vi har et stærkt samarbejde med erhvervslivet og er behjælpelig med at hjælpe dig med at finde den rigtige elevplads og at tage det rigtige skridt ud i erhvervslivet. På Rybners har vi mange uddannelser og har med garanti også et uddannelsesvalg, der er rigtigt for dig.

En typisk skoledag

En typisk skoledag tager udgangspunkt i en praktisk problemstilling. Det kan f.eks. være, hvordan man kommer op og ned fra ladet på en lastbil. Samtidig vil der altid følge noget teori med f.eks. teori om arbejdsmiljø og ergonomi, der så kobles på de praktiske øvelser ude i en af lastbilerne eller ambulancerne.

Det sociale miljø

Skolen og afdelingen har en bred sammensat elevgruppe med både unge grundforløbselever og voksne kursister. Det naturlige samlingspunkt er vores kantine, som serverer lækker og sund mad til alle. I kantinen kan man også hænge ud i pauserne, spille bordfodbold eller lave gruppearbejde.

Den første uge

Den første uge bliver man på vores afdeling introduceret for sine holdkammerater, undervisere, vejledere og mentorer. Desuden bliver man vist rundt og får informationer om bl.a. sikkerhedsregler og procedurer for sygemelding mm.

Hensyn og hjælp til ordblinde og elever med særlige udfordringer

Skolen har et vejledningscenter, som varetager test og undervisning af ordblinde og elever med andre udfordringer.

Hjælp og støtte

Skolen har en vejleder tilknyttet, men den vigtigste kontaktperson for eleven er kontaktlæreren, der følger med igennem hele grundforløbet.

Rybners Tekniske Skole
Storstrømsvej 39
6715 Esbjerg N
Tlf: 7913 4555

Besøg hjemmesiden

Rummelighed er et af de nøgleord, der beskriver transportbranchen som arbejdsplads. Er du ansvarlig, og ønsker du at gøre en indsats – så kan du komme rigtig langt med en uddannelse inden for transportbranchen. Læs mere
En erhvervsuddannelse er en meget praktisk baseret uddannelse, hvor en stor del af undervisningen foregår på lærepladsen. Resten af uddannelsen foregår i skolen. Læs mere