ZBC

ZBC er skolen med en solid erfaring indenfor transportuddannelserne. Transport- og logistikuddannelserne startede nemlig på ZBC tilbage i august 1994. Vi har igennem disse år udklækket mere en 1000 svende indenfor lager, gods og har uddannet mange i disponentuddannelsen (overbygningsmodulet), som den eneste skole på Sjælland.

Antal elever (grundforløb transport)

60 elever årligt fordelt med ca. 30 chauffører og 30 på lagerområdet.

Grundforløbsuddannelser

  • Lager- og terminaluddannelsen
  • Vejgodstransportuddannelsen

Transportuddannelser (specialer)

  • Lager- og transportoperatør
  • Lager- og logistikoperatør
  • Godschauffør
  • Disponent (kørsel, lager og bus)

Holdstart

På grundforløbene er der opstart i januar, marts, august og oktober.
Hovedforløbene starter løbende op.

Derfor skal du vælge ZBC

Vi gennemfører både grundforløb og hovedforløb hos os. Hos os kan man gøre sin uddannelse færdig i et miljø, hvor lærerne er erfarne undervisere med en god portion erfaring fra erhvervslivet. Hovedparten af underviserne er selv faglærte indenfor området.

Vi har et undervisningsmiljø, hvor vi sætter stor pris på vores faciliteter indendørs som udendørs, samt har en prioritet hvor vi skal have det nødvendige og rigtige udstyr for gennemførsel af vores undervisning.

Vi sætter en stor pris på et godt samarbejde med virksomhederne og er meget lydhøre overfor deres ønsker. Vores lokale uddannelsesudvalg består af repræsentanter fra både lager/logistik og transportbranchen. Hvilket gør vores arbejde og samarbejde med virksomhederne til et ønskværdigt og udviklingsorienteret samarbejde.

En typisk skoledag

Alt vores teori bliver bundet op om praktiske øvelser. Vi har en prioritering: at vores elever lærer på forskellige læringsstile, hvorfor vores undervisning er centreret om teori, pc-understøttelse, praktiske øvelser og supervision.

Det sociale miljø

Du vil komme ind i et innovativt og rummeligt lærings- og studiemiljø, som vurderes højt af vores elever og kursister. I løbet af din uddannelse vil du komme til at være sammen med flere forskellige elever i forskellige aldre. Unge kan have meget at lære af erfarne og omvendt. I din uddannelse er der desuden indlagt en studietur sidst i forløbet.

Den første uge

Ved opstart på vores grundforløb lægger vi meget vægt på, at eleverne kommer til at føle sig trygge i vores afdeling. Så der bruges tid på afklaring og samtaler med den enkelte.

Hensyn og hjælp til ordblinde og elever med særlige udfordringer

Såfremt der er nogle ordblinde elever, kan de blive udstyret med en IT-rygsæk.

Hjælp og støtte

Vores studievejleder vil gerne hjælpe med støtte, hvis du har udfordringer med forskellige ting i livet.
Lærepladskonsulenten kan hjælpe med lærerplads og klarer alt papirarbejdet, når du har fundet en virksomhed at være lærling i.
ZBC har desuden flere psykologer ansat til hjælp for de elever, som måtte have brug for en særlig hånd for gennemførsel.

ZBC
Selandia Park 6
4100 Ringsted
Tlf.: 55 78 88 88

Besøg hjemmesiden

Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser) er målrettet både ansatte og ledige, der ønsker opkvalificering med henblik på en specifik branche. Inden for transportområdet er der udviklet en masse spændende AMU-kurser, som kan give dig mulighed for beskæftigelse inden for transportområdet uden at skulle tage en længere erhvervsuddannelse. Læs mere
Mange virksomheder søger løbende lærlinge og slår lærepladserne op – f.eks. i aviser eller på internettet. Men det kan også give gevinst at søge læreplads hos virksomheder uopfordret. Læs mere