I oktober 2021 åbnede TUR op for booking af oplæg om transportuddannelserne. TUR har allerede holdt oplæg på flere skoler og ser frem til et fortsat godt år.

I oktober 2021 søsatte TUR projektet ”Book en lærling”, som er et tilbud til skoler, jobcentre, foreninger mv. om at få et gratis oplæg om transportbranchen. Oplægget holdes af en lærepladskonsulent fra TUR og en transportlærling.

Projektet har indtil videre haft stor succes, og TUR har allerede besøgt flere skoler rundt om i Danmark. Senest besøgte lærekonsulent, Jan Larsen, sammen med transportlærling, Phillip Hansen, Emmerske Efterskole i Tønder.

Her holdt de oplæg for 60 unge mennesker, der var nysgerrige efter at høre mere om de mange fremtidsmuligheder, der er med en transportuddannelse.

Nysgerrige og interesserede skoleelever

Phillip Hansen, som til dagligt læser til lageroperatør på Learnmark i Horsens, var positivt overrasket over det store fremmøde og den store interesse, som efterskoleeleverne havde i hans historie og valg af uddannelse.

”Jeg havde ikke forventet at møde så mange nysgerrige og oprigtigt interesserede unge mennesker, og det gjorde bare oplevelsen med at holde oplæg så fed. Hvis mit oplæg kan inspirere bare én ung til at turde gå efter sin drøm og tage en transportuddannelse i stedet for en gymnasieuddannelse, bare fordi alle andre gør det, så er mit arbejde gjort”, siger Phillip.

Phillip er også en del af TURs ambassadørhold og deler løbende ud af sin hverdag på sin skole og i sin oplæringsvirksomhed, Per Aarsleff, på Instagram. Du kan følge Phillips liv her!

Ser frem mod 2022

TUR er utrolig glade for den store interesse i projektet og ser frem mod at skulle holde mange flere oplæg rundt om i landet i 2022.

Mød hele holdet af transportlærlinge, der tager rundt i landet og holder oplæg

Book et oplæg med en transportlærling