Hej, jeg hedder Lonnie. Jeg er ny rollemodel for TUR. Det fede ved min uddannelse er, at man hver dag møder nye mennesker. Som kvinde i branchen møder jeg altid en hjælpende hånd og et smil på vejen, og så er det jo bare fedt at kunne leve af noget, der gør en glad hver dag.
Lonnie

Lonnie, 32 år

Uddannelse: Godschauffør
Virksomhed: Anders Nielsen & Co. /Ancotrans
Skole: Dekra Brøndby

Min vej til en transportuddannelse:
Siden jeg var lille, har der været to ting der altid har interesseret mig. Den ene var heste, og den drøm har jeg nu fået udlevet. Den anden var store kørekøjer og motorer. Da jeg havde en periode i livet, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg skulle lave tænkte jeg, at det var tid til at prøve kræfter med min anden drøm.

Det fede ved min transportuddannelse:
Man er fri til at kunne være sig selv store dele af dagen. Man kommer ud og oplever en masse fede ting, møder nye mennesker, og man for lov til at se hele Danmark.

Mine fremtidsdrømme:
Jeg drømmer om at udvikle mig så meget som muligt. Jeg vil gerne være den kvinde, der kan sige at ingen opgave er for svær til mig.

Hvad jeg glæder mig mest til som rollemodel:
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde en masse nye mennesker og få nogle fede oplevelser, og så håber jeg, at jeg kan vise en masse kommende chauffører vejen til branchen.

Hvad jeg gerne vil opnå ved at være rollemodel:
Jeg vil gerne udvikle mig selv. Jeg har altid været den stille og generte pige, men jeg vil gerne vise, hvad det er jeg laver hver dag og elsker.