EUC Syd

EUC Syd er en mellemstor erhvervsskole med mange elever, men vi er spredt over et større område med flere adresser. Derfor opleves transportskolen ikke som en stor skole.

Antal elever (grundforløb)

På vores grundforløb er der ca. 30 elever i efteråret og 30 i forårssemestret, men der kan være nogen variation i tilmeldingerne.

Grundforløbsuddannelser

  • Lager- og terminaluddannelsen
  • Vejgodstransportuddannelsen

Transportuddannelser (specialer)

Holdstart

Der er optag efter sommerferien og efter nytår.

Derfor skal du vælge EUC Syd

Det du vil opleve her hos os, er en lille skole, hvor alle kender hinanden. Det er en fordel i det daglige, da vi kan tage problemerne og udfordringer, når de opstår.

På vores afdeling på Lundsbjerg har vi både ekstern transport samt lager – og logistikuddannelserne samt VVS- og personvognsmekanikeruddannelser.

Det er vores mål at servicere det syd/sønderjyske område, virksomheder, kursister og elever med uddannelser – både erhvervsuddannelse og efteruddannelse.

Hensyn og hjælp til ordblinde og elever med særlige udfordringer

Alle elever på grundforløb tilbydes en screening for ordblindhed. At være ordblind er ikke nogen hindring for at tage en uddannelse, men det er en udfordring, som kan tackles, hvis man er åben omkring det.

Vi opfordrer alle elever og kursister til at være åbne omkring læseproblemer, hvis vi ved, at der er et problem, kan vi hjælpe med læsevejledning og f.eks. IT-rygsæk. Ordblinde-indsatsen er en del af den generelle indsats, vi tilbyder elever med problemer.

Hjælp og støtte

Vi har naturligvis en studievejleder til rådighed på skolen, hvor du kan få råd og vejledning generelt. Vi har også andre muligheder, bl.a. har skolen tilknyttet en anonym, psykologisk vejledning, hvor du kan søge hjælp, hvis du har behov.

EUC Syd
Lundsbjerg Industrivej 50
6200 Aabenraa
Tlf.: 74 12 42 42

Besøg hjemmesiden

Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser) er målrettet både ansatte og ledige, der ønsker opkvalificering med henblik på en specifik branche. Inden for transportområdet er der udviklet en masse spændende AMU-kurser, som kan give dig mulighed for beskæftigelse inden for transportområdet uden at skulle tage en længere erhvervsuddannelse. Læs mere
Lyder en anerkendt, praktisk uddannelse, spændende jobs og en fremtid med en masse muligheder som noget for dig? Så skal du helt klart blive en del af transportbranchen. Læs mere